onsdag 24 oktober 2012

Mitt alldeles egna skvallerinlägg...

Nu har det hänt en del ute i världen igen. Det har hänt en otrolig massa dumheter och farligheter, men jag har faktiskt inte lust att skriva om krig, död, naturkatastrofer och andra olyckor.
Alltså, det betyder inte att jag inte BRYR mej om hur det det ser ut i världen, jag har bara ingen lust att skriva om det.

Idag väljer jag att fokusera på att det snart är premiär på den allra sista Twilightfilmen. (Breaking Dawn 2). Premiären är den 12/11 i LA, den 14/11 i Sverige och den 15/11 i Australien. Eller ja, man kan ju för enkelhetens skull säga att den har premiär runt om i världen vecka 46. Det räcker nog så...

Och det här är STORT! Ungefär var tredje inlägg i världens skvallerbloggar handlar just nu om dessa skådespelare som har förgyllt livet för miljoner människor runt om i världen sedan 2008 med sina gestaltningar av vampyrer och varulvar.
Nu har alla dessa skådespelare satt igång på allvar med promotion. Det betyder intervjuprogram, fotograferingar, och "Twilightevents" runt om i världen. Just för tillfället är Robert Pattinson i Australien, Kristen Stewart i Japan, Tayler Lautner i Brasilien och Nikki Reed och Kellan Lutz i Skottland (?). 

Jag fokuserar på Robsten i dag. (Robsten är alltså Robert och Kristen, amerikanare älskar sammanslagningar av namn)
När Robsten ska åka någonstans så kommer de först till LAX (Flygplatsen i LA). Där omges de av livvakter, har huvudet sänkt, småspringer och försöker göra allt för att inte komma med på bild. Det går sisådär, för 10 minuter senare finns ungefär 1000 bilder ute på nätet "Kristen Stewart lämnar Los Angeles, hon ser sorgsen ut"
Cirka 11 timmar senare finns ytterligare 1000 bilder ute på nätet. Fortfarande livvakter runt om, men denna gång en leende och vinkande skådespelerska och rubrikerna säger "Kristen Stewart anländer till Japan, hon ser lycklig ut"
Vid båda fototillfällena brukar det sedan komma analyser på nätet. Hon såg sorgsen ut för att allt inte är utrett med Rob. Hon ser glad ut för att hon fått ett kärleksfullt sms på planet ifrån Rob. 
Bra att folk vet liksom.
Sen är det då teveshowerna. 
För Robert funkar det bra. Han är engelsman, gör shower i Australien. Inga problem med språket där inte. De kan skämta och ha roligt. Jag har sett några av dem och han gör sej riktigt bra där nere. (Rob alltså)
Sen har vi stackars Kristen. I Japan pratar de inte engelska. De pratar Japanska. De textar inte på japanska när någon pratar engelska heller. Den som intervjuar pratar japanska. Kristen pratar inte japanska.
Det betyder att när Kristen intervjuas i japansk teve så sitter det en tolk bakom/bredvid henne. Så frågan kommer på japanska, tolkas till engelska så Kristen ska förstå den. Kristen svarar på engelska för att tolken sedan ska kunna översätta till japanska.
Lättsamma, roliga intervjuer? Not so much......eller som japanerna skulle säga: あまりない.

Alla dessa intervjuer som görs följs ju naturligtvis av världspressen, eller nja, mest av amerikansk press för Twilight är ju ändå amerikansk film, så...
Allt de säger och gör när de är ute och promotar analyseras utifrån varenda aspekt som finns och analyserna och tolkningarna blir efter ett tag sanningar.
Ett tydligt exempel på detta är från en talkshow i Australien då Rob får frågan "Är det helt osannolikt att det kommer en sjätte film och skulle du i så fall vara med i den?" Rob svarar: "Jag brukar säga att ingenting är omöjligt".
Två dagar senare i amerikansk press : ROBERT PATTINSON BEKRÄFTAR, DET BLIR EN FORTSÄTTNING!

Det har ju som bekant stormat lite kring Robsten sedan i juli. Detta har ju gjort att skvallervärlden har haft väldigt jobbigt med att spekulera kring själva promotionturnen. KOMMER paret att kunna framträda samtidigt på samma plats? 
Fast just nu verkar de vara ganska lugna ändå, för paret har ju synts på två fester tillsammans. De har ju till och med synts kyssas hemma i Kristens nya hus, eller är det Robs? Eller är det bådas?? Jo, de har i allafall synts kyssas vid ett hus där båda var och där det finns en pool.....
Fast ändå, trots dessa betryggande bilder så spekuleras det ändå. En rubrik från nattens press var  "Skickar de Kristen till Japan som straff för att hon varit otrogen?".....(undrar varför de skickade Rob och Tayler dit förra promotionturnen inför förra filmen?).
De har dessutom (pressen alltså) slagit upp stort att just i år så kommer de att dela på de tre huvudrollsinnehavarna, BARA på grund av "otroheten". Det är alltså därför som de, just inför denna film, inte är i samma länder samtidigt.
Att de inte heller varit det de senaste tre filmerna har man glömt.....för nu beror på allt på Kristens otrohet.
Som jag anser beror på Liberty Ross......men för att världen ska förstå vem man pratar om när man nämner hennes namn i en rubrik så måste man få in namnet Stewart också. Annars vet inte en käft vem hon är.
Jag kan bara upprepa min åsikt : Boven i dramat är Liberty Ross, alla andra är oskyldiga. Robsten har hållt ihop hela tiden. Så är det med det.

De gör förresten små hälsningar också. Robsten alltså. Till de delar av världen som de inte hinner besöka inför premiären.
Här är en hälsning till grannlandet:
Kristen Stewart hälsar till Finska fans

Förresten, Justin Timberlake har gift sej i helgen. Grattis!
Han kände sej visserligen hängig hela veckan och mådde inte så bra under själva vigseln, men lyckades ändå framföra en sång tillägnad frun Jessica. Åtminstone är det var "säkra källor" säger. Mest grundat på att han de sista dagarna före vigseln inte syntes festa med sina kompisar utan umgicks med sina föräldrar. Då måste man va sjuk!
Men jag tror att JT och Jessica, (eller som senaste bloggen kallar dem; Jestin Timberbiel) kommer all leva lyckliga i alla sina dagar...typ.
De verkar i allafall vara mogna människor som vet vad de vill och det är inte att leva under bevakning. Så, Lycka till!

Nämen då så....då var veckans skvalleranalys gjord. Eller åtminstone onsdagens.....

Hörs huj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar