söndag 22 september 2013

Skvallerbloggen gör återbesök...

Nån enstaka gång brukar jag roa mej med att läsa "Sveriges största skvallersajt" : POSH 24. Där står det nästan lika mycket värdefullt och sanningsenligt som i Expressen. Jag roar mej ju med att liksom läsa lite andra bloggar för att tillfredsställa en del av min enorma nyfikenhet, de flesta på engelska och de flesta lite aktuellare än just Posh24 och Expressen.
Men ändå...
Nu har det ju hänt lite man kan fundera över igen (om man vill alltså)

Jag tänker inte ens nämna "Kardashians". Ungefär varannan rubrik handlar om dem. För den som inte vet vilka Kardashians är så kan jag tala om att det är en amerikans familj med en mamma, en pappa, ett gäng döttrar och en son. De har inga speciella färdigheter alls, utan är mest kända för att de under flera år haft en egen serie. Om familjen Kardashian. Döttrarna gifter sej med kändisar, får barn med kändisar, skiljer sej efter 72 dagar från kändisar. Pappa är otrogen, mamma blir programledare, dotterns man åker fast för droginnehav och så vidare....Sonen är lite tråkig, han har bara gift sej en gång och verkar lycklig med fru och barn.
Det stora problemet för familjen just nu verkar vara att en av döttrarnas mycket kända fästman VÄGRAR att vara med i serien.
Men som sagt var: jag struntar blankt i Kardashians, vilket jag tror att en stor del av sveriges befolkning också gör. Utom Posh 24 då...För de rapporterar gladeligen allt som har med dem att göra.
Men nej, inget Kardashian här inte.  

Nåt intressant som hänt sen sist är att den otroligt snygge, charmige, sexige och begåvade Zac Efron talat om i en intervju att varit intagen på rehab för sitt beroende. Nu talade han inte om VILKET beroende det var, så från att tidningarna rapporterat att han varit inne några veckor för sitt hårda festandes skull så har det nu eskalerat till att vara två långa behandlingsomgångar för sitt otroligt hårda kokainmissbruk. Vad Zac eller hans agent sagt? INTE ETT JOTA!
På amerikanska bloggar just nu så jämförs hans dubbelliv just nu med Cory Monteigh (För den som inte vet så var han en Glee skådespelare som dog i en herionöverdos för ett tag sedan och ingen hade en aning om att han använde droger alls)
Läget är så allvarligt att Rob Lowe gått in och försvarat honom (Rob Lowe har också behandlats för missbruk)
Charlie Sheen har också gått in och kommenterat i den löpande rapporteringen: "Jag drogade med Zac", fast alla vet att Charlie säger vad som helst så ingen bryr sej.
Enligt den stora experten Expressen så beror hans hårda missbruk på att han har problem med sina styrande föräldrar och att karriären gått spikrakt ner sedan "High schooleran". (Reportrarna på Expressen har uppenbarligen inte sett "The Lucky one", "Charlie StCloud" eller "Happy new year")
Posh 24 skriver om att Zac Efron inte förstår vad det skulle vara för fel att vara gay...?

Nåt annat som skvallerpressen diskuterar just nu är (som alltid) Robert Pattinson...
Han har ju, efter flera år gått "vidare" och brutit med sin Kristen efter hennes , inte alls bekräftade otrohetsaffär.
Nu har man slagit på stort med att RPatz (Namnet han fått som han meddelat att han AVSKYR, så därför skriver allt stora sajter att han avskyr det varje gång de benämner honom som RPatz)
I alla fall; han har nu, i en intervju, sagt att han har sällan känner att han har anledning att förlåta.
Då blev det naturligtvis stora rubriker : RPatz kan inte förlåta KStew (Vilket är Kristens smeknamn).
Naturligtvis blir det klart för hela världen att det ALDRIG kan bli de två igen (Och då har genast en skvallerblogg rapporterat att Kristen fortfarande har känslor för Rupert som hon var "otrogen" med)
Själv lyssnade jag på en intervju inför lanseringen av Breaking Dawn 1 där han sa precis samma sak vilket gör att jag tror att det där med "känna behov att förlåta" inte har ett DUGG med Kristen Stewart att göra...
Den snabba "svenska största skvallersajten" rapporterar att Robert inte vill dejta någon annan så än finns det nog hopp.
Expressen talar om att han hårdtränar inför nya sexscener i nästa film..

En annan stor sak just nu är Miley Cyrus. (Miley är en sk. Disneystjärna som både sjunger väldigt bra och skådespelar mindre bra)
Hon har sedan några år varit förlovad med den mycket briljante "Hunger games" skådespelaren och helyllekillen Liam Hemsworth.
Den senaste tiden har Miley klippt håret, släppt en hel del nakenbilder. Levt loppan, festat, twittrat konstant. Kort sagt : Levt loppan.
Hela tiden har pressen spekulerat i om de gjort slut, men icke sa nicke...
Men så äntligen. För en vecka sen kom pressreleasen : "Miley och Liam har avslutat sin förlovning" Yippie!!!!
Nu har liksom inte Miley Liam att vara "helylle" bakom, så nu har både Cher  
och Gwyneth Paltrow känt sej nödsakade att gå ut och berätta hur oroliga de är för stackars Cyrus. (Nu tror jag iofs inte att de egentligen sagt så mycket  utan jag tror snarare att någon tolkat någon intervju så att det blev så, men ändå)
Liam är i alla fall redan lycklig med en ny flickvän. Naturligtvis...
Posh24 rapporterar att Miley Cyrus är ledsen.
Expressen talar om att hon inte vill ha något med Liam att göra.

Så nu förstår ni kanske varför jag inte läser den "största svenska skvallersajten" så ofta?

Däremot gillar jag USA:s största skvallerbloggare Perez Hilton. Häromdagen hade han ett inlägg om hur vi svenskar verkar vara: 
Stockholm Syndrome just got a whole lot weirder! A 65-year-old horn-ball was charged with sexual assault recently after unsheathing his Pippi Longstocking at a Swedish beach and stroking her in public; sadly, this isn't the shocking part of this story. He was arrested and charged with sexual assault, but the courts actually ended up acquitting the dude! They ruled the man committed no actual offense because his "activities" weren't directed toward any particular target! Uh… So, they're saying it's okay stab-a your ABBA in public, but only if you aren't checking out the girl next to you with the dragon tattoo!? Prosecutor Olof Vrethammar agrees with the verdict. He admitted: “For this to be a criminal offence it's required that the sexual molestation was directed towards one or more people. I think the court's judgement is reasonable… The district court has made a judgement on this case. With that we can conclude that it is okay to masturbate on the beach.” Wow! We don't even know where to begin! Can you fondle your Swedish meatballs in public, too, or is that crossing the line? And what about after you've climaxed (Icona) popped? What are the rules for clean up? Either way, we're glad we don't work on the janitorial staff at IKEA because it's about to get real messy! On a tangentially related note, if Alexander Skarsgård ever wants to spend a day at the beach day with us in his native land, we are totally down, LOLz!! - See more at: http://perezhilton.com/2013-09-21-sweden-decriminalizes-public-masturbation-abba-alexander-skarsgard-sexy-beach-fun#sthash.bPtZXlTo.dpuf


För den som vill läsa det lite svenskare klistrade jag även in artikeln i Google translate :

Stockholm Syndrome fick just en hel del konstigare! En 65-årig horn-boll fylldes med sexuella övergrepp nyligen efter Avmantlings sin Pippi Långstrump på ett svenskt strand och strök henne offentligt, tyvärr är detta inte den chockerande del av denna berättelse. Han greps och anklagades för sexuella övergrepp, men domstolarna faktiskt hamnade frikänt den dude! De styrde mannen begått något faktiska brottet eftersom hans "verksamhet" inte var riktat mot någon särskild mål! Eh ... Så, de säger att det är okej hugg-a din ABBA offentligt, men bara om du inte checkar ut flickan bredvid dig med dragon tattoo!? Åklagaren Olof Vrethammar instämmer i domen. Han medgav: "För att detta ska vara ett brott det krävs att sexuellt ofredande var riktat mot en eller flera personer. Jag tror att domstolens dom är rimligt ... Tingsrätten har gjort en bedömning av detta ärende. Med detta kan vi dra slutsatsen att det är okej att onanera på stranden. "Wow! Vi vet inte ens var jag ska börja! Kan du smeka din svenska köttbullar i offentliga, också, eller är det över gränsen? Och vad händer efter att du har climaxed (Icona) poppade? Vilka är reglerna för sanering? Hursomhelst, vi är glada att vi inte jobbar på vaktmästeri personalen på IKEA eftersom det handlar om att få riktigt rörigt! På en tangentiellt liknande anteckning, om Alexander Skarsgård någonsin vill tillbringa en dag på stranden dagen med oss i sitt hemland, är vi helt nere, LOLz! 

Jag är så glaaaad att jag är svensk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar